top of page

Міячник шкільних бібліотек

Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя».

З 1 по 31 жовтня в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек відбувся Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек, гаслом якого було: «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя».

Бібліотека ЗЗСО № 25 також долучилася до тієї визначної акції.

Нема важливішої мети, ніж виховання здорового підростаючого покоління. Особливо в наш складний час, коли екологічні проблеми, що виникають внаслідок бурхливої техногенної діяльності людства, перешкоджають здоровому розвитку дітей.

А ле є й інші фактори ризику, на який кожна людина наражає себе сама – алкоголь, тютюнопаління, наркоманія. Від цього зла повинні ми зберегти наших дітей, вчасно попередити ці страшні явища, котрі руйнують життя та здоров’я молоді.

Саме цій темі були присвячені бесіди, які протягом місяця проводилися з учнями нашої школи, щоб нагадати дітям про важливість здорового способу життя.

Була підготовлена тематична виставка

« Як вода джерельна будьте ви здорові», яка закликала дітей усвідомити необхідність берегти здоров’я.

20 жовтня відбувся круглий стіл«Здоров’я – вічна мрія людства» для учнів п’ятого класу. Діти розмірковували, що таке здоров’я, як його примножити та зберегти, які існують способи покращити стан свого організму, зміцнити його.

В рамках місячника шкільних бібліотек пройшов захід посвяти в читачі учнів других класів «Книжкове царство-мудре государство». Бібліотекар за допомогою Знайки і Незнайки познайомив дітей з дивним світом - світом книг, розповів, як треба поводитись з книгою. Діти прийняли участь у казковій вікторині, згадали вірші про книгу. Наприкінці заходу всім урочисто вручили формуляри читачів та пам’ятки про те, як берегти книгу.

Тема здорового способу життя викликала інтерес учнів, допомогла зрозуміти, що здоров’я, як мозаїка, складається із різних частин, і тільки за умови правильного функціонування їх усіх людина буде здоровою.


Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page